Program

Program – Innovasjon med GLØD

Detaljer

Dato:
desember 1, 2019
Hendelse Kategori:
Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kursholder - Hans E. Anonsen

Kursholder – Hans E. Anonsen

Hans E. Anonsen har erfaring fra toppledergrupper i næringsliv og finans. Han har vært styreformann og styremedlem. Han har ledet store omstillingsprosjekter.

Han får mennesker til å forstå verdien av egen livserfaring. Han har skrevet boken «BeAware når fanden tar styringen, bedrifters vekst og fall, hva skjer med oss når vi jobber sammen». Først gjøre så snakke og skrive er mottoet. Hans erfaring er at tanker og følelser, holdninger og kultur, forsegler menneskers skjebne. De utgjør virkelighetens steinharde realiteter.

Kursholder - Stefan Almér, Stayfun development

Kursholder – Stefan Almér, Stayfun development

Stefan er utviklingsingeniør. Han har i mer enn 20 år sittet i toppledelsen for store og små bedrifter. Stefan har hatt ansvaret for å gjennomføre grunnleggende forandringer innen kjernekraft, IT, R&D, kommunikasjon og HR. Hans spesialområde er å støtte ledere, medarbeidere og organisasjoner i å utvikle sin evne til å utnytte mennesket og teknologiens potensiale.

«Teknologien som sådan er ikke den store utfordringen. Utfordringen er våre inngrodde vaner, holdninger og tankemønstre skapt av hverdagens utallige gjøremål.»

Innovasjon med GLØD


For mer informasjon kontakt oss på post@nhage.com