Inspirasjonsforedrag

Det er meg det kommer an på

Detaljer

Sted
Norehallen, 3629 Nore
Dato
4 september, 2019 18:30
Dato:
september 4, 2019
Kostnad:
kr 298
Hendelse Kategorier:
, ,
Meld deg på
Laster Hendelser

« All Events

 • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

 Innovasjonskraft ønsker velkommen til foredrag 4.september

ProgramNorehallen, 3629 Nore – 4.september, kl.18:30

18.30-19.00 – Mingling og mat

19.00-19.30 – Innovasjonskraft /  Buskerud Næringshage

19.30-20-30 – Gyrid Beck Solberg «Det er meg det kommer an på»

Kl. 19.00 – Hvorfor er innovasjon viktig?


Et foredrag med fokus på:

 • Innovasjonskraft 2019
 • Lokale bevisstgjøre
 • Det store bildet
 • Egne erfaringer

Foredragsholder:
Jon Eystein Lund, Buskerud Næringshage

Kl. 19.30 – Hvorfor er DU viktig for innovasjon?


Et foredrag med fokus på:

 • Økt bevissthet på eget ansvar.
 • Selvrefleksjon
 • Motivasjon
 • Styrket arbeidsmiljø

Foredragsholder: Gyrid Beck Solberg

Her lærer du enkle teknikker som kan hjelpe deg med motivasjon og skape mer fokus. Lær å bytte tankesett, og nå målene dine raskere!


Et foredrag for bedrifter, ledere, ansatte og privat personer som virkelig inspirerer og motiverer, gjør deg og dine bevist på hvem som egentlig har ansvaret for egen trivsel, egne resultater og egen utvikling.

Hvorfor delta:

 • Økt bevissthet på eget ansvar
 • Hva kan jeg gjøre for at mine kolleger skal ha det bra?
 • Hva kan jeg gjøre for å nå budsjettene mine?
 • Motivasjon
 • Styrket arbeidsmiljø

Hva med en energiboost av de sjeldne?
Gyrid Beck Solberg er mentaltrener kommer til
Midt-Buskerud og Numedal i august 2019 for å holde foredrag.

En kveld en ikke kan gå glipp av!

Hva er mental trening? Mange brikker skal på plass for å prestere optimalt. Mental trening dreier seg om de teknikkene du bruker for å bli sterkere mentalt.


Motivasjon, målsetting, selvtillit, konsentrasjon, spenningsregulering, visualisering og konkurranseforberedelser er eksempler på mentale ferdigheter. Mental trening er for alle! Mental trening kan gi rå prestasjoner for bedrifter, ledere og ansatte.

Med nesten 20 års erfaring som foredragsholder, motivator, bevisstgjører og mentaltrener bidrar Gyrid til at enkelt mennesker og bedrifter tar ansvar for egne resultater, egen utvikling og egen hverdag.

 • Jeg er her jeg er i dag fordi jeg har tatt et valg – et valg om å lykkes med det jeg brenner for. Jeg tror så på det jeg snakker om, og vil at så mange som mulig skal høre det.

Med foredraget «Det er meg det kommer an på», tar Gyrid sats og deler sine egne dine utfordringer gjennom egne erfaringer. Underveis blir du tvunget til å ta stilling til deg selv, ditt tankesett og hva som skal til for å fjerne de mentale barrierene som hindrer deg i å nå dine mål.

Når mental trening gang på gang hjelper idrettsutøvere til å prestere og vinne, tenk hvilket potensial som ligger i å løfte en hel organisasjon!

Innovasjonskraft – en unik satsnings lokalt


«Innovasjonskraft» er et prosjekt som skal arrangere en rekke inspirasjonskvelder, kurs og programmer i Midt-Buskerud og Numedal de neste to årene. Prosjektet er et samarbeid mellom næringslivet og kommunene – og skal inspirere til nytenkning og utvikling. Innovasjonskraft ønsker spesielt at små og mellomstore virksomheter i privat og offentlig sektor skal utvikle sin evne til å møte en endret konkurransesituasjon i dag og i fremtiden – rett og slett skape innovasjonskraft!

Les mer om Innovasjonskraft HER!
Se arrangementsoversikten for 2019 HER!

Hvem møter du

Gyrid Beck Solberg

Gyrid Beck Solberg

Gyrid har flere års utdannelse innen NLP, og har – i møte med mennesker med ulike utgangspunkt og mål – utviklet sine egne verktøy og metoder. Gyrid er datteren til Frank Beck videreutvikler den filosofien hun er oppvokst med og inspirert av, og som har hjulpet så mange gjennom flere tiår.

I 2016 kom Gyrid ut med boken «Det er meg det kommer an på». Denne lille boken kan få stor betydning for ditt liv.

Per Arne Lislien

Per Arne Lislien

Prosjektleder i Sigdal Utvikling, bosatt i Sigdal siden desember 2015. Per Arne er utdannet ved Luftkrigsskolen og BI, og har 10 år som offiser i Luftforsvaret. Videre har han mer enn 20 års industriell erfaring fra flere bransjer nasjonalt og internasjonalt, både operativt og på styrenivå. I tillegg har han erfaring fra styrearbeid i virkemiddelapparatet og et av de nasjonale sentrene knyttet til programmet Norwegian Centres of Expertise.